Om oss

Jag som driver kenneln heter Shady och bor i Kungälv.
Sedan jag var liten så har jag haft ett stort djurintresse och speciellt hundar. 
Idag bor jag med fyra hundar och fyra kaniner.
Vi bor på landet i ett litet hus med massa skog och sjöar runt omkring oss.   

Jag tränar och tävlar i agility, rallylydnad och utställning med hundarna. Brinner lite extra för hundträning då det är något jag tycker är väldigt roligt och båda raserna är så härliga att jobba med. 
Är även instruktör för brukshundsklubben i agility och är ibland medhjälpare till andra instruktörer i valpkurs och allmänlydnad. Så ja jag älskar att hålla på med hundträning även om det inte gäller mina egna hundar. 

Förutom hundträning så brukar vi vandra och besöka nya platser med sevärdigheter. På somrarna paddlar vi också. 

Mål


Mitt mål är att föda upp friska och rastypiska hundar som skall fungera som sällskapshundar men också för personen som vill kanske träna eller tävla med sin hund i någon gren. Alla hundar som går i avel kommer att vara hälsotestade och genomtänkta kombinationer för bästa möjliga resultat. Kommer även utvärdera varje kull för att se hur bra resultatet blev. 
Jag vill gärna ha god kontakt med mina valpköpare och kommer erbjuda livslång support.