Om oss

Jag som driver kenneln heter Shady och bor cirka 3 mil norr om Göteborg. 
 Just nu har jag fem hundar som bor hemma med mig.
Vi bor på i ett litet hus på landet med massa skog och sjöar runt omkring oss
.    

Jag tränar och tävlar aktivt i agility, rallylydnad och utställning med hundarna. Brinner lite extra för hundträning då det är något jag tycker är väldigt utvecklande för mig samt väldigt relationsskapande med hunden. Båda raserna är dessutom så härliga att jobba med. 
Jag är utbildad hundinstruktör och håller emellanåt kurser på brukshundklubben i agility och ibland är jag medhjälpare till andra instruktörer i valpkurs och allmänlydnad. Så ja jag älskar verkligen att arbeta med hund även om det inte är med mina egna hundar. 
Som valpköpare kommer det erbjudas olika kurser att gå för mig.

Förutom hundträning/hundtävlingar så brukar jag och hundarna vandra och besöka nya platser som har sevärdheter. På somrarna är paddla en riktig favorit också. Man kan följa vår vardag och äventyr på Instagram under namnet @Duvelandetskennel

Mål


Mitt mål är att föda upp friska och rastypiska hundar som skall fungera bra som sällskapshundar men också för den personen som vill träna och satsa på att tävla i någon hundsport. Alla hundar som går i avel hos mig kommer att vara hälsotestade och vara genomtänkta kombinationer för bästa möjliga resultat. Varje kull kommer att utvärderas för att se hur bra resultatet av den kombinationen blev. 

Jag önskar god kontakt med mina valpköpare och erbjuder självklart livslång support.