Om oss

Jag som driver kenneln heter Shady och bor precis utanför Kungälv som ligger nära Göteborg. 
 Just nu har jag fem hundar och en kanin.
Vi bor på landet i ett litet hus med massa skog och sjöar runt omkring oss
.    

Jag tränar och tävlar i agility, rallylydnad och går på utställning med hundarna. Brinner lite extra för hundträning då det är något jag tycker är väldigt utvecklande för mig och även väldigt relationsskapande med sin hund. Båda raserna är dessutom så härliga att jobba med. 
Jobbar även på min fritid som instruktör för svenska brukshundklubben i agility och är ibland medhjälpare till andra instruktörer i valpkurs och allmänlydnad. Så ja jag älskar helt enkelt att arbeta med hund även om det inte är mina egna hundar. 
Som valpköpare kommer det erbjudas olika kurser att gå hos mig.

Förutom hundträning/hundtävlingar så brukar jag och hundarna vandra och besöka nya platser med sevärdheter. På somrarna älskar vi att paddla också. Man kan följa vår vardag och andra roliga aktiviteter på Instagram under namnet @Duvelandetskennel

Mål


Mitt mål är att föda upp friska och rastypiska hundar som skall fungera som sällskapshundar men också för personen som vill kanske träna eller satsa på att tävla med sin hund i någon gren. Alla hundar som går i avel kommer att vara hälsotestade och genomtänkta parningar för bästa möjliga resultat. Det kommer även utvärderas efter varje kull för att se hur bra resultatet blev. 
Jag önskar god kontakt med mina valpköpare och erbjuder självklart livslång support.